Avantajele folosirii unui kit reparatie parbriz

kit reparatie parbriz

Pentru a elimina profesional si eficient daunele de pe parbrizul masinilor, industria chimica ofera proprietarilor de masini kitul reparatiei parbrizului, un produs special ce contine tot ce aveti nevoie pentru a rezolva problema. Folosind acest kit, veti putea scapa de ciobituri si fisuri ale parbrizului aproape la nivel profesional, intr-un timp foarte scurt.

Kitul reparatiei parbrizului este destinat exclusiv pentru deteriorarile aparute pe geamul frontal al masinii – geamurile laterale nu pot fi reparate cu kitul respectiv. Acest lucru se datoreaza faptului ca geamul frontal contine o laminare interna, care nu exista in geamurile laterale. Kitul reparatiei parbrizului elimina daunele de tip stea, fiind potrivit si pentru ciobituri si fisuri de pana la maxim 30 cm lungime.

Kitul include o seringa speciala, un injector tip mamelon din plastic si un polimer special ce elimina fisurile. Folosind acest kit, petreceti doar cateva zeci de minute pentru a repara parbrizul deteriorat.

Pasi de urmat la folosirea unui kit reparatie parbriz

Trebuie sa luati in considerare pas cu pas algoritmul ce trebuie urmat atunci cand utilizati kitul reparatiei parbrizului:

 • efectuati degresarea zonei de parbriz pe care intentionati sa o procesati cu un tampon imbibat intr-un lichid continand alcool, in afara si in interiorul masinii;
 • inlaturati eventualele fragmente de sticla ramase la locul deteriorarii;
 • plasati o bucata de panza sub sticla ce va fi procesata, pentru a evita scurgerile de polimer pe bord;
 • urmati exact instructiunile de utilizare ce insotesc orice kit reparatie parbriz;
 • scoateti masina afara din garaj si lasati adezivul sa se intareasca. Aceasta va dura de la 30 de minute la o ora, in functie de intensitatea luminii solare;
 • indepartati excesul de polimer uscat cu o lama de ras sau un cutter;
 • stergeti parbrizul cu un tampon imbibat cu o solutie de alcool;
 • faceti o inspectie vizuala la un unghi de 45 de grade – nu ar trebui sa mai vedeti defectul. Daca acesta este vizibil, repetati ​​procesul din nou.

Economisiti bani cu kitul reparatiei parbrizului

Iata cateva dintre avantajele unui astfel de kit:

 1. usurinta repararii;
 2. prezenta tuturor materialelor si instrumentelor necesare in kit;
 3. comoditatea de utilizare;
 4. viteza de intarire a polimerului;
 5. pretul ieftin, comparativ cu inlocuirea parbrizului la un service auto specializat.

Dupa cum puteti vedea, kitul reparatiei parbrizului simplifica foarte mult munca si va economiseste timp si bani. Contine toate materialele si instrumentele necesare pentru reparatia efectiva – trebuie doar sa urmati cu atentie instructiunile.

Pentru a elimina defectele de pe parbrizul masinii dvs., nu veti avea nevoie de mai mult de o ora. Cu alte cuvinte, scapati de nevoia de a merge la un service auto specializat si de a cheltui bani in plus cumparand alt parbriz. Kitul reparatiei parbrizului comercializat de magazinul online Edino este un instrument indispensabil pentru orice conducator auto, indiferent daca este pasionat de masini sau nu.