Ce instalatii sanitare alegem pentru bai?

obiecte sanitare

La ora actuala, designul de baie include aparate originale, caracterizate printr-o functionalitate ridicata, accesorii elegante si materiale de finisaj de inalta calitate. Pentru echiparea unei bai nu este intotdeauna necesar sa se recurga la un instalator sanitar, pentru ca o persoana obisnuita poate face majoritatea sarcinilor.
Majoritatea oamenilor cred ca baile ar trebui echipate cu dispozitive scumpe, din colectia limitata a producatorilor de top, dar nu este intotdeauna cazul. Gama moderna de obiecte sanitare este atat de mare incat puteti alege produse de calitate chiar din colectiile mai ieftine disponibile. De exemplu, obiectele albe, potrivit designerilor, sunt considerate versatile si se potrivesc oricarui stil al acestei camere.

Aranjarea baii pe baza unui anumit stil

Pentru a dota o baie de mici dimensiuni, alegerea produselor este mult mai dificila decat pentru o toaleta spatioasa. Baile mici, al caror design are caracteristici clasice, pot fi echipate fara investitii uriase. Cabinele de dus din sticla, chiuvetele ovale sau dreptunghiulare din ceramica sunt potrivite in acest scop. Daca baia dvs. are caracteristici unice, atunci echipamentul sau necesita elemente extraordinare. Se pot suspenda toaletele din piatra naturala, chiuvetele din materiale compozite sau cazi de sticla. Unele stiluri necesita articole stralucitoare din otel inoxidabil sau metal cromat. Dusurile pot fi extrem de sofisticate.

Caracteristicile dotarilor baii

Dotarile bailor, cum ar fi o toaleta compacta, bideu si pisoar arata foarte elegant in orice toaleta. Este important sa stim ca estetica lor este limitata doar de perceptia vizuala datorata comunicatiilor ascunse, deoarece, de fapt, produsele au dimensiuni obisnuite. Toaleta de suspendare moderna este instalata pe modulul de instalare din perete, care contine deja toate elementele de comunicatie in design. Toate suruburile de fixare, adaptoarele de canalizare si un rezervor de evacuare sunt ascunse in spatele materialelor pentru fatada. Din punct de vedere al designului, aceasta este cea mai buna optiune pentru baile de orice dimensiune.
Este recomandata alegerea produselor sanitare necesare in functie de dimensiunile baii. Este recomandabil sa instalati cabine de dus in bai mici, cazi – in toaletele spatioase. Este important sa se tina seama de faptul ca aceste structuri pot avea mai multe versiuni de modificari. Suprafetele cabinelor de dus patrate asigura instalarea intr-o camera de dimensiuni mari, deoarece deschiderea acestora va necesita un spatiu suplimentar. La randul lor, optiunile semicirculare se deschid spre lateral si sunt potrivite pentru instalare in coltul camerei. Cu toate acestea, unii utilizatori nu iau in considerare aceste reguli si achizitioneaza incinte de dimensiuni mari care, in cele din urma, ocupa jumatate din spatiul incaperii. Daca sunteti obisnuiti sa va relaxati intr-o cada cu spuma, luati in considerare cumpararea unui model pe colt. Cazile pe colt ocupa mai putin spatiu, iar dimensiunile lor sunt mult mai mici decat ale celor clasice.