Sfaturi despre imbracaminte pe care fiecare fata ar trebui sa le stie

Sfaturi despre imbracaminte

Este ceva ce facem în fiecare zi – purtam haine! Deci, indiferent daca avem haine ieftine – medelin.ro sau scumpe, toți folosim câteva trucuri secrete care ne ajuta atunci cand ne imbracam.

Totul, de la stil și modă până la diverse trucuri mici, ne ajută la dilemele pe care le avem cu bretele, blugi strâmți și pantofi incomozi. Iata cateva sfaturi de îmbrăcăminte care ne pot face să zicem „Cum de nu m-am gândit la asta ?!”. Deci, m-am gândit să impartasesc înțelepciunea pentru alți oameni care poartă haine.

1. Introducerea blugilor in ghete

Nu vrem sa avem blugii incretiti in partea de jos! Majoritatea blugilor sunt ceva mai lungi decat piciorul. Acest lucru ridică o problemă atunci când vine vorba să purtați cizme – nu numai că este greu să tragi fermoarul, dar uneori blugii se incretesc atunci cand ii introducem in cizme. Dacă aveți o problemă similară, exista un truc frumos de a împături acei blugi necreți în cizmele tale. Mai intai le indoiti marginea de jos pana ajung deasupra gleznei, apoi ii introduceti in ciorapi, dupa care introduceti piciorul in cizma.

2. Alunecarea fermoarului de la blugi

Se intampla ca fermoarul de la blugi sa alunece in jos si sa ramaneti deschisi la prohab? Iata un truc simplu: agatati de fermoar un inel de chei, ridicati fermoarul, apoi agatati inelul de nasturele de deasupra fermoarului. Aceasta este o metoda sigura pentru a face ca fermoarul de la blugi sa nu mai alunece in jos.

3. Îndepărtarea petelor de la deodorant de pe rochie

Acest lucru se întâmplă tot timpul! Am aflat că există o artă de a imbraca o rochie dacă ai folosit deja deodorantul – foarte, foarte atent. Șervețele pentru copii sunt la îndemână pentru atâtea lucruri, motiv pentru care ar trebui să păstrați un pachet lângă dulapul dvs. pentru a elimina acele urme albe de la deodorant!

4. Metoda usoara pentru largire pantofi dama – medelin.ro

O pereche drăguță de pantofi nu are valoare dacă nu le poți purta de fapt! La multe persoane poti gasi un dulap plin de pantofi pe care rareori le poarta. Presupun că confortul triumfă mereu peste stil. Picioarele pot fi un pic mai mari decat numarul de la pantofi, iar aceasta este probabil cauza principală a disconfortului de la multe perechi de pantofi. Iată un truc ușor de a vă întinde pantofii puțin! Luati doua pungi de plastic cu fermoar, umpleti-le pe jumătate cu apă, etanșați-le bine astfel incat sa nu ramana aer inauntru, apoi puneți-le în încălțăminte si lasati-le peste noapte în congelator. (Daca incaltamintea nu este noua, din motive de igiena este bine sa introduceti pantofii intr-o punga de plastic.) A doua zi scoateti pantofii din congelator si scoateti pungile cu gheață din ei. Nu lasati gheata sa se topeasca in pantofi pentru ca ii va umezi. Repetați dacă este necesar (cu doua pungi noi cu apa) pana cand pantofii s-au largit suficient de mult. Largirea pantofilor se datoreaza faptului ca apa atunci cand ingheata se dilata.

5. Refolosirea unui pulover vechi

Sigur, puteți cumpăra jambiere daca incaltamintea nu este suficient de calduroasa iarna. Sau va puteți folosi creativitatea si un pulover vechi! Ar putea fi la fel de simplu ca taierea unei părți a mânecilor. Soțul dvs ar putea să-și piardă în mod misterios câteva din pulovere dacă nu începe să se încălzească vremea. 🙂