Cum sa alegi fotoliul perfect

Cum sa alegi fotoliul perfect

Cel mai confortabil fotoliu din living creaza intotdeauna dispute intre membrii familiei, care isi doresc sa stea pe cel mai ravnit loc.

Fotoliul preferat poate avea mai multe forme, culori si texturi, dar cel mai important este faptul ca acesta se integreaza perfect cu restul decorului indiferent de cum arata. Fotoliul trebuie sa fie primitor si sa te binedispuna de fiecare data cand stai pe el. Asta inseamna ca trebuie sa fie comod, pe placul membrilor familiei si atragator.

Un fotoliu potrivit poate transforma camera preferata de fiecare data. Nu trebuie sa te multumesti doar cu fotoliile care vin la set cu o canapea, ci te poti documenta sa gasesti mult mai multe modele interesante pe care nu le poseda oricine.

Iata care sunt cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont atunci cand urmeaza sa achizitionezi un fotoliu:

  • Utilitatea

Un fotoliu trebuie sa fie mai confortabil decat un scaun. Acum cat de confortabil sa fie, depinde de gusturile fiecaruia. Poti alege un model cu brate din lemn daca iti place sa te simti ca la o curte regala, sau un model cu recliner, pentru relaxare. Pentru momente cand vrei sa te cuibaresti in fotoliu si sa fii cat mai destins, poti alege un fotoliu cu forme mai prietenoase si o textura placuta la atingere.

  • Stil

Nu trebuie neaparat ca fotoliul sa fie de aceeasi culoare cu canapeaua. Poti alege un model diferit care sa atraga toate privirile, atunci cand cineva intra in living. Practic, sa denote faptul ca este obiectul principal pentru care toti membrii familiei se „bat” atunci cand vor sa se relaxeze dupa o zi de munca. Nu trebuie sa alegi un fotoliu scump pentru a avea stil. Este foarte important sa iti placa si sa dea camerei un aer modern si interesant.

  • Spatiu disponibil

Este foarte important ca fotoliul ales de tine sa fie spatios si sa te simti cat mai confortabil in el. Mai ales daca stai la bloc, s-ar putea ca de multe ori sa nu incapa in living un fotoliu mai mare din cauza televizorului sau a canapelei. Daca chiar te simti bine in acel fotoliu renunta la alte obiecte din camera si pozitioneaza-l in cel mai bun loc.