Avantajele epilarii cu laser

Epilarea parului axilar cu laser

Ati vrea sa scapati definitiv de parul nedorit? Epilarea cu laser, o tehnologie utilizata de peste douazeci de ani, este fara indoiala solutia ideala pentru a obtine o piele moale si neteda pentru o lunga perioada de timp. Si, desi aceasta metoda avansata necesita o anumita investitie financiara la inceput, are numeroase avantaje pe termen mediu si lung. Sa aflam care sunt acestea.

Epilare nedureroasa ce lasa pielea moale si neteda

Indepartarea permanenta a parului permite ca pana la 90% din parul de pe corp sa fie indepartat permanent, atat din zonele faciale, cat si din alte parti ale corpului. Imaginati-va ca nu trebuie sa va ganditi la urmatoarea sedinta de indepartare a parului! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca laserul va face sa va luati adio de la durerea cauzata de alte metode, precum cea cu ceara sau electroliza.

Pe parcursul sesiunilor, epilarea cu laser este metoda ideala pentru a mentine pielea moale si neteda. Sentimentul de confort pe care il ofera pe termen lung este incomparabil. Nemaifiind atacata de diverse metode mecanice sau chimice (aparat de ras, ceara, epilator electric sau crema depilatoare), pielea poate mai mult ca oricand sa-si pastreze supletea si hidratarea naturala.

Economie de timp si de bani pe termen lung

Chiar daca sedintele de indepartare a parului cu laser par oarecum scumpe, totusi va economisesc bani in comparatie cu epilarea cu ceara sau electroliza. In cazul epilarii cu ceara, este vorba despre indepartarea temporara a parului care trebuie facuta din nou si din nou si va trebui sa o platiti mereu, pe tot parcursul vietii. In ceea ce priveste metoda cu electroliza, alta metoda definitiva, necesita mult mai multe sedinte decat cea cu laserul, deoarece firele de par trebuie indepartate unul cate unul. In cele din urma, electroliza se dovedeste adesea mai scumpa decat laserul.

Laserul este fara indoiala metoda de indepartare a parului care va va economisi cel mai mult timp. Intr-adevar, calculand toate orele consacrate in fiecare saptamana sau in fiecare luna epilarii, un tratament cu laser reprezinta o economie remarcabila de timp, mai ales cu tehnologiile utilizate astazi. Pe scurt, cu toate avantajele pe care le are, putem spune ca, intr-adevar, epilarea permanenta cu laser este o investitie profitabila.