Idei noi pentru petrecerea Revelionului

Idei noi pentru petrecerea Revelionului

In cazul in care planurile de petrecere a Revelionului nu-s gata, iar Anul Nou risca sa te prinda nepregatit, iti ofer sugestii de planuri de ultimul moment pentru noaptea de revelion.

Petrece noaptea de Anul Nou in centrul orașului tau! In cele mai multe dintre orasele tarii se organizeaza in seara de revelion concerte, focuri de artificii spectacole in aer liber. Daca nu te temi de aerul rece al iernii, de gălăgia mulțimii, du-te sa petreci alaturi de prieteni afara. Așa, nu vei trece în anul nou singur, vei fi inconjurat de veselie si bucurie si te vei distra foarte bine. O sampanie bauta pe strada la miezul noptii iti poarta noroc pentru 2019.

Daca nu ai alte planuri si poti primi oaspeti, organizeaza o petrecere la tine acasa! Deși la prima vedere pare ca va genera multa bataie de cap și haos, o petrecere la tine e mereu o alegere buna. Pregatește cateva gustari, suna-ti prietenii si spune-le să aduca bautura, alege tu muzica si vei fi DJ-ul petrecerii.

Mergi pe la parinti! Dacă nu ai chef de petreceri și esti deja obosit de revelionul acesta si vrei un sentiment de caldură și liniste sufletească, viziteaza-ți familia! Petrece cu ei Revelionul! Mancați, vorbiți, radeți, depanati amintiri despre cele mai frumoase momente petrecute cu ei. Cum e mai frumos sa treci in noul an decât alaturi de familie?

Organizeaza un maraton de filme. Dacă iti doresti un revelion mai chill, relaxant si odihnitor descarca-ți pe laptop filme, ia-ti prajiturile preferate si o sticlă de sampanie si bucura-te. Poti invita cativa prieteni apropiati la o seara de revelion petrecută în pijamale, savurand o ciocolata fierbinte și urmarind filme preferate. Daca totusi esti iubitor de petreceri, poti alege un club sau o petrecere organizata in bar, exista multe cluburi care accepta la petrecere si persoane fara rezervare.

Daca ai spirit de aventură și nu vrei sa petreci Revelionul într-un mod banal, umple rezervorul, ia masina si aduna-ti prietenii. Destinatia nu are importanta! Puteți merge oriunde, puteți vizita un oraș nou și sa luati primul mic dejun din 2019 într-un loc in care poate altfel nu ati fi ajuns niciodata. Viața e prea scurtă pentru a nu o trai cu intensitate!