Cele mai bune aparate foto mirrorless

camera foto pret

Aparatele foto DSLR pot fi greu de cărat la o sesiune foto. Din această cauză, producătorii au început să pună la dispoziție aparatele foto de tip mirrorless, acestea fiind acum o alegere foarte populară a oamenilor care nu vor să care după iei un aparat foto care cântărește două sau chiar trei kilograme. Dacă v-ați hotărât să alegeți o camera foto de tip mirrorless în loc de una de tip DSLR, continuați să citiți acest articol, pentru că în cele ce urmează, ne vom uita la două dintre cele mai bune aparate foto mirrorless de pe piața.

În primul rând ne vom uita la Sony A7, o alegere foarte populară în rândul pasionaților de conținut video, mai ales de tip vlog. Acesta dispune de un senzor de 24 de megapixeli, din care ies niște cadre statice la rezoluția maximă de 6000 x 4000, rezoluția maximă la care se poate înregistra material video fiind 1920 x 1080 la 60 de cadre pe secundă. Aceasta camera foto poate fi achiziționata împreună cu un obiectiv de 50 mm la prețul aproximativ de 4200 de lei.

Cel de al doilea aparat foto mirrorless la care ne vom uita va fi Sony A600, un aparat foto foarte popular la un preț accesibil. Aceasta camera foto dispune, la fel ca Sony A7, de un senzor de 24 de megapixeli, din care ies imagini statice de 6000 x 4000 și înregistrări video la rezoluția de 1920 x 1080. Aceasta, pe lângă faptul că dispune de conectivitate Wi-Fi, lucru de care dispune și Sony A7, mai dispune și de un senzor GPS, pentru a-ți aminti unde ai tras anumite cadre. Acesta poate fi achiziționat la prețul aproximativ de 2500 de Lei cu un obiectiv 16 – 50.

Sperăm că te-am ajutat în alegerea unui bun aparat foto de tip mirrorless și că te vei bucura de kilogramele în minus pe care acesta are să le ofere.